Menu
Bouw Paul Huyzentruyt
 
U bevindt zich hier: Home > Bedrijf

Bouw Paul Huyzentruyt

De eerste steen uit uw verbeelding

Iedereen droomt van een mooie en stijlvolle woning naar zijn smaak.
Bij Bouw Paul Huyzentruyt vindt u ongetwijfeld uw voorkeur met keuze uit combinaties materialen die passen in het vastgelegde budget.

U wenst uitleg? Graag! Een team van professionelen legt u alles haarfijn uit. Het kostenplaatje is glashelder en afgebakend, reeds van in het begin.
De kwaliteit is er zéker. U bouwt immers met Bouw Paul Huyzentruyt. Ook de planning is heilig. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. U legt de eerste steen uit uw verbeelding door contact op te nemen, wij doen de rest!

Bouw Paul Huyzentruyt, vertrouw op ons en verwezenlijk uw woondroom.

Wonen à la carte

De menukaart van Bouw Paul Huyzentruyt voorziet zowel reeds gebouwde woningen als uw woning, te bouwen op een nieuwe verkaveling.

Als voorsmaakje van het comfort van uw woning, verzorgen wij eveneens de bouwaanvraag en de volledige administratie rond uw dossier.

U ontvangt de plannen, een gedetailleerde beschrijving en het lastenboek steeds zonder uitstel.

Zo veel meer dan een huis

Uw Bouw Paul Huyzentruyt woning is degelijk, betaalbaar, perfect geïsoleerd en voorzien van ventilatie. Alle nodige keuringen gebeuren steeds zoals het een warme thuis past. Bouw Paul Huyzentruyt voorziet waar mogelijk afgewerkte bestrating, aanplanting, omheining én de groenvoorziening.

Ontdek onze verkavelingen met aanbod van prachtige nieuwbouwwoningen die beantwoorden aan de meest recente normen met oog voor budget, architectuur en woonruimte. U stapt zo uw verbeelding binnen bij het betrekken van uw woning: instapklaar met afgewerkte keuken, living, berging, hall, badkamer, 3 tot 4 slaapkamers, 2 toiletten, garage (of carport), oprit, regenput, omheining en stabilisé voor aanleg van terras. Aansluitingen gas, elektriciteit en water zijn voorzien in het totaalpakket zoals het een warme thuis past.

Bekijk onze woonprojecten

Heldere akkoorden

Elke afgewerkte woning van Bouw Paul Huyzentruyt bevat uiteraard de gebruiksklare aansluitingen op alle nutsvoorzieningen.

U koopt grond mét een afgewerkte woning. De offerte die u van Bouw Paul Huyzentruyt heeft ontvangen, bevat dan eveneens alle kosten voor de architect, veiligheidscoördinator en uitmetingen. De prijzen en de data worden steeds vooraf afgesproken en daar wordt niet meer aan getornd. Vertragingen zijn uit den boze want onze ervaren projectleiders houden rekening met onvoorziene omstandigheden.

U betaalt geen tussentijdse facturen en er is gratis uitstel van betaling tot de woning is afgewerkt. De wettelijke waarborgen zijn voor Bouw Paul Huyzentruyt slechts een formaliteit. Onze tevreden klanten zijn onze échte garantie!

 

Perfect 'georchestreerd'

Bouw Paul Huyzentruyt staat voor traditioneel vakmanschap en deskundigheid van onze eigen, ervaren en professionele medewerkers. Dag na dag, steen voor steen, bouwen zij aan uw woondroom.

Het spreekt voor zich dat wij uw verbeelding slechts met de beste materialen en grondstoffen tot werkelijkheid brengen. Een constant werftoezicht garandeert een perfecte uitvoering.

Ook na het betrekken van uw woning staan onze vakmensen voor u klaar, want Bouw Paul Huyzentruyt draagt afwerking héél hoog in het vaandel.
Bijkomende afwerking, zoals een omheining en gras in uw voortuin, zijn inbegrepen indien zij in het project voorzien zijn. Vraag ernaar!

Onze troeven

Bouw Paul Huyzentruyt geeft u de kostprijs van de grond met afgewerkte woning, inclusief alle kosten. Dit betekent dat kosten van architect, notaris, btw, etc ... steeds inbegrepen zijn.

U kiest zelf uit 2 formules:
1. Reeds gebouwde woning
2. Woning te bouwen op een nieuwe verkaveling

Wij bekommeren ons om de bouwaanvraag en de volledige administratie van uw dossier. Samen met de plannen ontvangt u een gedetailleerde beschrijving en lastenboek.

U weet exact wat u koopt: uw woning voldoet aan alle fungerende normen over bouw, isolatie en ventilatie, en is voorzien van alle nodige keuringen. Bouw Paul Huyzentruyt staat voor degelijk, betaalbaar en betrouwbaar.

U kiest voor een woning in een verkaveling die een maximale privacy garandeert in een aangename, afgewerkte en rustige omgeving. Bouw Paul Huyzentruyt zorgt voor bestrating, aanplanting en omheining, alsook de groenvoorziening.

 

4 generaties ervaring

In Bouw Paul Huyzentruyt huist reeds vier generaties lang ervaring als algemeen aannemer in woning- en appartementsbouw.
Wij zijn eveneens grondontwikkelaar met een ruim aanbod aan gronden en woningen in West- en Oost-Vlaanderen en in Henegouwen. De groep bestaat uit 2 vennootschappen:

Woningbureau
Paul Huyzentruyt

Zorgt voor de aankoop en het bouwrijp maken van de gronden, de ontwikkeling van de projecten en de verkoop.

Bouw
Paul Huyzentruyt

Staat in voor de uitvoering van de bouwprojecten.